Diensten

Websites- en applicaties

Een webapplicatie is een online programma. Een van de grote voordelen hiervan is dat u overal ter wereld toegang heeft tot de webapplicatie. U en uw werknemers kunnen dus altijd en overal de door u gewenste data bewerken. SaveTheDay bouwt dergelijke applicaties. Wij kunnen uw idee vertalen naar techniek, en kunnen speciaal voor u een passende applicatie ontwikkelen. Hoewel wij hoofdzakelijk webapplicaties maken, draaien wij onze hand overigens ook niet om voor het ontwikkelen van een desktopapplicatie.


Mobiele (web)apps

Een mobiele website of webapplicatie vergroot uw bereik bij uw klanten. De bedoeling van deze ingang is vooral om de bezoeker zo gericht mogelijk bij zijn doel te brengen. Dit betekent dat de informatie en functionaliteit zoveel mogelijk op de mobiele toepassing wordt afgestemd en beperkt wordt tot een minimum aan informatie.

Een mobiele bezoeker zit vaak niet te wachten op ellenlange teksten of afbeeldingen die lange tijd nodig hebben om te downloaden. Uiteraard is het mogelijk onze modules in de mobiele website op te nemen en het beheer van de content te koppelen aan ons gebruiksvriendelijke CMS zodat u geen extra tijd kwijt bent aan het up-to-date houden van de content.


Domeinregistratie

Wilt u hosting voor uw website, maar heeft u nog geen domeinnaam geregistreerd? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Regel uw domeinregistratie binnen enkele minuten online en bestel gelijk uw webhosting, zodat u vandaag nog met uw website aan de slag kunt.


Hosting

Wilt u een website online zetten en tevens gebruikmaken van e-mail? Met onze betrouwbare hosting krijgt u meer dan genoeg ruimte voor het plaatsen van een website en krijgt u de beschikking over alle e-mailfunctionaliteiten. Omdat wij weten hoe belangrijk het is dat uw website altijd bereikbaar is en u altijd wilt kunnen e-mailen, gebruiken wij voor onze webhosting de beste, veiligste en meest geavanceerde apparatuur.

Voor alle soorten websites bieden wij passende webhosting. Heeft u een vraag of een probleem met uw hosting? Onze ervaren medewerkers staan iedere dag tot uw beschikking om u te helpen of van meer informatie te voorzien. Kiest u voor onze webhosting, dan kiest u voor veiligheid, kwaliteit en service voor al uw hostingdiensten.


Beheer en onderhoud

Een grote ergernis van bezoekers is als er verouderde informatie op een website staat. Daarom is het belangrijk om uw website up-to-date te houden. Ook zullen bezoekers eerder terugkomen op een up-to-date website, dan op een website waar al tijden niets aan is gedaan. Denk hierbij aan vacatures, nieuwsberichten, aanbiedingen, acties, prijswijzigingen, etc.

U kunt het onderhoud van uw website aan SaveTheDay uitbesteden. Of het nu gaat om dagelijkse aanpassingen of eenmaal per jaar, alles is mogelijk en zonder verplichtingen of contracten, alle verrekeningen zijn op uurbasis, op deze manier weet u precies waar u aan toe bent.

Over het algemeen worden aanpassingen vaak nog dezelfde werkdag op uw website geplaatst, één mailtje is voldoende. Iedere maand ontvangt u van ons een gespecificeerde factuur met de werkzaamheden die in die maand uitgevoerd zijn.